Menu

Nieuws & Ontwikkelingen

Lees hier het laatste nieuws en updates over Landgoed Coudewater

coudewaterwandeling-36-lr.jpg

Archeologische vondsten op Coudewater

Archeologen hebben in Rosmalen een ondergrondse ruimte aangetroffen. Hier is al zeker 200 jaar niemand meer in geweest. Op Landgoed Coudewater zijn vorige week kleine proefputten gegraven door archeologisch onderzoeksbureau BAAC en Erfgoed ’s-Hertogenbosch. In een van de proefputten was het raak.

Lees verder
coudewaterwandeling-33-lr.jpg

Luisterverhaal Mariënwater

Mythes, verhalen en prachtige gebouwen: de interessante geschiedenis van Landgoed Coudewater delen we graag met iedereen. Beluister hier het verhaal van één van de markantste gebouwen op het landgoed: Mariënwater.

Lees verder
intentieovereenkomst-brabantwonen.jpg

BrabantWonen in zee met Landgoed Coudewater

Na een tijd van voorbereiden is de kogel door de kerk. Woningcorporatie BrabantWonen gaat een kwart van de ruim vierhonderd voorziene nieuwe woningen op het Landgoed Coudewater kopen en verhuren. De inkt op de intentieovereenkomst die de VOF Land van Coudewater en BrabantWonen onlangs tekenden is nog maar nauwelijks opgedroogd.

Lees verder
collage.jpg

Fanatieke speurneuzen en wandelaars op Landgoed Coudewater

De afgelopen weken is er volop gewandeld, gespeurd en verkend op Landgoed Coudewater door fanatieke speurneuzen en wandelaars. Sinds zaterdag 17 oktober is er een wandelroute beschikbaar, waarop ook speurpunten voor kinderen zijn uitgezet. Hiermee was een schatkist te vinden en een prijs te winnen!

Lees verder