Menu

Nieuws & Ontwikkelingen

Lees hier het laatste nieuws en updates over Landgoed Coudewater

dji-0090-lr.jpg

DURBS en SCALA aan de slag met twee rijksmonumenten op Landgoed Coudewater

Op Landgoed Coudewater in Rosmalen heeft N&W Capital, een particuliere investeerder, twee Rijksmonumentale gebouwen gekocht van VOF Land van Coudewater (Van Wanrooij Projectontwikkeling en BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling). Namens N&W Capital zullen DURBS en SCALA Projects de Rijksmonumenten gaan herontwikkelen naar een woon(zorg)cluster, waar mensen met een intensieve en mensen met een beperkte zorgbehoefte (assisted living) gaan wonen.

Lees verder
rl408272-lr.jpg

Weer leven in de boerderij!

Het restaurant aan de Peter de Gorterstaat, dat behoort bij het Land van Coudewater is nieuw leven ingeblazen. Het was sinds juni vorig jaar gesloten omdat de exploitant door de naweeën van corona het niet meer kon bolwerken. “Maar wij missen de locatie als ontmoetingsplaats enorm”, zegt Mathijs Gerritzen die namens de ontwikkelaars nauw betrokken is bij het inrichten van het landgoed.

Lees verder
2023-11-07-v1-p11-09-00-su-lr-nieuw.jpg

Verkoop Birgitta en Zandbergen 2B gestart!

Het is zover! De verkoop van de 15 luxe appartementen Birgitta en 28 gevarieerde tussen- en hoekwoningen in Zandbergen 2B is gestart. Lees snel verder om direct naar de projectwebsites en inschrijfformulieren te gaan. 

Lees verder
nbcw.jpeg

Beleef Landgoed Coudewater: zaterdag 7 oktober

Op zaterdag 7 oktober opent Landgoed Coudewater figuurlijk zijn deuren voor jou. Tussen 10.00 uur en 14.00 uur ben je van harte welkom op ons mooie landgoed voor de Coudewater Beleefdag! Een prachtige kans om als een van de eerste kennis te maken met de verschillende deelgebieden waarmee we op korte termijn gaan starten met de verkoop.

Lees verder