Menu

Nieuws & Ontwikkelingen

Lees hier het laatste nieuws en updates over Landgoed Coudewater

dronebeeld-coudewater.jpeg

We kunnen starten!

Na ruim 3 jaar voorbereiding is vorige week vrijdag het bestemmingsplan voor de ontwikkeling van Landgoed Coudewater door de raad vastgesteld. Kort gezegd: we mogen nu echt beginnen met de uitvoering van onze plannen!

Lees verder
activiteiten.jpeg

Activiteiten op het landgoed

Naast het Struikroven eind oktober zijn er doorlopend diverse activiteiten op het landgoed. Op 19 oktober vindt in restaurant Leefgoed een kookworkshop plaats door Reneetje Gezond. In de Mariakapel zijn diverse activiteiten gepland in oktober en november.

Lees verder
open-monumentendag.jpeg

Open Monumentendag 2022

11 september is het weer zover: de Open Monumentendag. Je bent van harte welkom om een wandeling te maken langs alle monumentale panden en door de bloeiende natuur.

Lees verder
schets-zandbergen.jpg

Maak kennis met Zandbergen

Landgoed Coudewater kent een eeuwenoude historie. Deze historie geven we graag een plaatsje in het nieuwe woongebied. De eerste naam uit de historie die we terug willen laten komen is Zandbergen. Dit deelgebied zal naar verwachting in de zomer in verkoop gaan. Maak kennis met Zandbergen!

Lees verder
martien-van-osch-.jpg

Landschapsarchitect speelt grote rol bij ontwikkeling Landgoed Coudewater

Van Wanrooij voelt een grote verantwoordelijkheid om het bijna zeshonderdjarige landgoed een goede en gewaarborgde toekomst te geven. Samen met BPD is VOF Landgoed Coudewater gevormd. Om de ontwikkeling op gang te zetten, werd o.a. landschapsarchitect Martien van Osch aangewezen om mee te denken over toekomstige invulling van het landgoed.

Lees verder